Ceara KeraSnow – pulbere de ceară

44,00 lei

Kerasnow

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Ceara KeraSnow – pulbere de ceară

KeraSnow
KeraSnow

 

KeraSnow este o pulbere de ceară pentru lumânări care arată ca zăpada!

Este o amestec de ceară minerală și naturală complet rafinată, dezvoltată special pentru pasionații de lumânărit. Această ceară este perfectă pentru cei care își doresc să facă lumânări, dar nu au timp pentru procese lungi sau nu doresc să investească în echipament specializat.

Cu această ceară, puteți face lumânări imediat. Tot ce trebuie să faceți este să luați ceara și să o puneți în recipientul ales, adăugați fitilul și gata! Este o ceară auto-topită, ceea ce înseamnă că după ce flacăra se stinge, puteți pur și simplu să îndepărtați ceara topită și să folosiți din nou pulberea rămasă.

Puteți folosi această ceară în multe tipuri diferite de recipiente, de la cele din sticlă cu un aspect minimalist și modern, la cutii și ghivece vechi din reciclare. Este ideal pentru crearea de elemente personalizate care se potrivesc cu orice decor interior. Recipientul trebuie să fie ignifug, așadar din sticlă, metal sau ceramică. Asigurați-vă că fitilul este amplasat departe de pereții recipientului. Recipientele trebuie să aibă o lățime de cel puțin 8 cm pentru a evita lipirea cearăi de pereți. KeraSnow poate fi folosit cu diferite tipuri de fitiluri în funcție de dimensiunea recipientului.

KeraSnow este o opțiune fantastică pentru decor, lumânări de nuntă și petreceri. Utilizați-o pentru durata dorită de ardere, apoi strângeți pulberea rămasă gata de utilizare ulterioară. KeraSnow arată mereu proaspăt și nu lasă reziduuri inestetice în recipientele utilizate.

Caracteristici:

  • Produs în Marea Britanie
  • Ceară pentru turnarea lumânărilor în recipiente
  • Nuanță albă,
  • Punct de coagulare 54°C,