Ulei parfumat pentru lumanari Dovleac

9,00 lei

Ulei parfumat pentru lumanari Dovleac

 

SKU: Pumpkin Categorie: Etichete: , , , , ,

Descriere

Ulei parfumat pentru lumanari Dovleac

Ulei parfumat pentru lumanari Dovleac

Cum folosești parfumurile?

În fabricarea lumânărilor, temperatura cerii joacă cel mai important rol. Atunci când adăugăm parfumuri în ceara topită în topitor, trebuie să fim atenți la temperatura potrivită, pentru că dacă adăugăm la o ceară prea fierbinte, uleiul se poate evapora, iar într-o ceară prea rece se poate revărsa în timpul arderii, creând un efect neatractiv. De aceea, merită să vă procurați un termometru cu ace.

Uleiurile se adaugă la ceara de soia la o temperatură de aproximativ 55 – 60°C. Apoi amestecăm foarte încet, ușor. Acest lucru este important pentru ca uleiul să nu scape.

Parfumul se aplică într-un raport de 8 – 12% la ceara folosită (80 – 120 ml la 1 kg), în funcție de cât de intens doriți să fie lumânarea;. Cu cât mai mult – cu atât mai intens este parfumul. . Totuși, acest lucru nu trebuie exagerat, deoarece, în cazul unei cantități mari, poate provoca daune dacă este inhalat direct. În plus, parfumul poate provoca o tulburare și o schimbare a consistenței, așa că vă recomandăm să faceți o probă pentru a obține efectul dorit.

Siguranță:

– Parfumurile sunt destinate doar pentru fabricarea lumânărilor și trebuie combinate doar cu ceară, parafină, stearină, gel. Nu sunt potrivite pentru alte utilizări..

– A se ține departe de copii

– Trebuie evitat contactul cu pielea, deoarece poate provoca iritații. Persoanele deosebit de sensibile trebuie să folosească mănuși și/sau ochelari de protecție.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei parfumat pentru lumanari Dovleac”

S-ar putea să-ți placă și…